Навистина е тешко да се поверува дека нешто толку вкусно може да биде без калории, Затоа кога следниот пат ќе посакате да каснете нешто слатко, одлучете се за јагоди како замена за десерт.

Боранија

Салата со боранија,обарена или пак зготвена  е здрав, вкусен оброк со малку калории.