skip to Main Content

Туристичката агенција Travel Solution со ексклузивна понуда на летови од новиот авиопревозник Aegean Airlines

Туристичката агенција Travel Solution со ексклузивна понуда на летови од новиот авиопревозник Aegean Airlines
  • 08.11.2018

По повод воведување на директна линија на новиот авиопревозник Aegean Airlines од и до Скопје, туристичката агенција Travel Solution нуди единствена понуда со промотивни цени на своите летови. Сите летови купени во период од 7ми до 17ти ноември се достапни со -30% намалени цени, а летот може да се искористи од 26 ноември 2018година, најдоцна до 30 Септември 2019 година.

Туристичката агенција Travel Solution се наоѓа во Зебра центар на ул. Васил Ѓоргов бб. и е членка на меѓународната асоцијација IATA (International Air Transport Association) обезбедувајќи висок стандард на своите услуги.

Освен обезбедување на најдобрата понуда на авиобилети по сопствени потреби и желби на патниците, Travel solution нуди комплетна туристичка услуга за секаков тип на патувања, од сместување во хотели низ целиот свет по најповолни цени, организирање на бизнис патувања (саеми, семинари, конгреси и сл), осигурување од секаков тип и др.

Back To Top