skip to Main Content

Тие што не работеа за посетата на Папата, денот ќе го одработат на 8-ми јуни

Тие што не работеа за посетата на Папата, денот ќе го одработат на 8-ми јуни
  • 06.06.2019

Портпаролот на Владата, Мухамед Хоџа на денешната прес-конференција информираше дека денот за посетата на папата ќе се одработи на 8-ми јуни.

„Сакам да ги информирам основните и средните училишта, детските градинки и здравствените установи кои не работеа на 7 мај, кога беше официјалната посета на папата, денот ќе го одработат на 8-ми јуни, во сабота“, истакна Хоџа.

Back To Top