skip to Main Content

Славчо Попоски: Облекувајте се убаво, пред нас зимска ноќ

Славчо Попоски: Облекувајте се убаво, пред нас зимска ноќ
  • 20.09.2019

Пред нас поради ведрата ноќ ни претстои ЗИМСКА НОЌ со невообичаено ниски температури на воздухот за овој дел од годината – во продолжение погледнете ги очекуваните температури за оваа ноќ на метеоролошката карта.

За повеќе метео информации посетете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ

Back To Top