skip to Main Content

Славчо Попоски го најавува новиот циклон – КАРМЕН

Славчо Попоски го најавува новиот циклон – КАРМЕН
  • 29.09.2019

Циклон кој ќе се формира во близина над ЏЕНОВА со име КАРМЕН ќе биде кривецот за прекинување на ваквото прекрасно сончево и летно време.

Циклонот Кармен ќе не зафати во текот на денот во четврток и ќе продолжи ноќта кон петок како и во петок условувајќи поинтензивни врнежи како и локални грмежи но и голем пад на температурите на воздухот, ширум Балканските планини барем според сегашните изгледи на прогностичките модели се очекува и првиот снег.

Повеќе детали околу ова НАСКОРО!

За многу повеќе детали следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ

Back To Top