skip to Main Content

Почина директорот на МЖ Транспорт Шабан Зендели

Почина директорот на МЖ Транспорт Шабан Зендели
  • 11.07.2019

По кратко боледување почина генералниот директор на МЖ Транспорт АД-Скопје, Шабан Зендели (1961) соопшти МЖ Транспорт.

Погребот на Зендели ќе се одржи денеска попладне во 17 часот во кумановското село Оризаре.

Зендели ја вршеше функцијата генерален директор од 2018 година.

Back To Top