skip to Main Content

Познатата „намќореста мачка“ почина на седум-годишна возраст

Познатата „намќореста мачка“ почина на седум-годишна возраст
  • 17.05.2019

Мачката која се прослави на социјалните мрежи како Grumpy Cat или „намќореста мачка“ почина на 7 годишна возраст, соопштија нејзините сопственици.

Мачката која живееше во Аризона насмеа милиони низ целиот свет со постојаната намќореста експресија на лицето.

Се прослави во 2012 година, а како резултат на тоа патуваше низ светот, се појави на повеќе телевизиски емисии и во божикен филм.

Back To Top