skip to Main Content

Пожарот во Катланово целосно изгаснат

Пожарот во Катланово целосно изгаснат
  • 02.09.2019

Утрово во 5:50 часот целосно изгаснат пожарот во Катланово, велат од скопската противпожарна бригада.

„Благодарност до ПП екипата на ОКТА за помошта и логистиката“, пишуваат скопските пожарникари на својата Фејсбук страница.

Пожарот траеше во текот на целата ноќ и беше во близина на бензиската на ОКТА, но и на викенд куќите.

Back To Top