skip to Main Content

Милион денари доби велешанец на гребка

Милион денари доби велешанец на гребка
  • 11.03.2019

Велешанецот Озен Фератов е добитник на милион денари на инстант лозот Златна рипка на Државна лотарија на Македонија.

Инстант лозот, соопштува Државна лотарија на Македонија, го купил во среќното место Тобако КА-М во Велес, каде најчесто купува инстант лозови. Многу пати до сега имал само замена, но и не некој поголема добивка. Овој викенд решил повторно да си ја проба среќата и тоа со инстант лозот Дијамант. Откако Дијамантот, не му донел среќа, решил да проба со најновиот инстант лоз Аладинова ламба, но откако и со него не го послужила среќата, се вратил и купил Златна рипка, која е и негов фаворит кога станува збор за инстант лозовите.

-Озен, наведуаат од ДЛМ, најмногу се забавува со овој инстант лоз, кој ни рече за него е наједноставен и до сега се покажал како најсреќен за него. За 50 денари доби милион денари

Инстант лозот Златан рипка првпат Државна лотарија на Македонија го пласираше во септември 2016 година. Во продажба е четвртата серија.

Back To Top