skip to Main Content

Маица за патување со која не мора да знаете ниту еден странски јазик

Маица за патување со која не мора да знаете ниту еден странски јазик
  • 18.04.2018

IconSpeak е корисна маица на која се испечатени 40 универзални икони, совршени за оние прилики кога некој не го зборува локалниот јазик на земјата во која се наоѓате.

Дизајнот на маицата е на извесни Џорџ, Стивен и Флориан откако во неколку прилики се соочиле со јазичната бариера која ја надминале токму со помош на неколку универзални симболи нацртани на парче хартија. Тие издвоиле 40-тина суштински икони со чија помош можете да се разберете во било која земја на светот.

 

Back To Top