skip to Main Content

„Лица“ со Анета Кочишки: Џамбо Агушев го раскажа патот до својот успех

„Лица“ со Анета Кочишки: Џамбо Агушев го раскажа патот до својот успех
  • 14.01.2019

Вечерва се емитуваше најновото издание на емисијата „Лица“ на Анета Кочишки, а нејзин гостин беше човекот кој е еден од најголемите амбасадори на нашата земја во светот – маестралниот Џамбо Агушев.

За своите почетоци, за родната Струмица, за маките, за успесите – Џамбо искрено за првпат ги раскажа сите детали за својот пат до славата.

За тие што ја пропуштија емисијата, истата може да ја погледнете на Јутјуб.

Back To Top