skip to Main Content

Кај Блаце пронајдени 180 стебла канабис

Кај Блаце пронајдени 180 стебла канабис
  • 20.08.2019

Сто и осумдесет стелба канабис се пронајдени од полицијата во атарот на селото Блаце. Како што соопшти МВР, канабисот е пронајден вчера од страна на полициски службеници од Единицата за недозволена трговија во содејство со полициски службеници од други единици при СВР Скопје, како и припадници од

Полициската станица за граничен надзор „Блаце“. Канабисот е пронајден во атарот на селото во место познати како Вражји Вир. Во текот на операцијата е пронајдена и опрема за одгледување. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Back To Top