skip to Main Content

Ексклузивен спа центар во јорданската пустина

Ексклузивен спа центар во јорданската пустина
  • 17.04.2018
На 264 метри надморска височина, некаде низ планините на Јордан се наоѓа хотелот Evason Ma’in Hot Springs & Six Senses Spa.

Живописната природа во комбинација со првокласните разновидни услуги што ги нуди комплексот го прави ова место одличен избор за сите нас кои сакаме максимално да се опуштиме и да ги наполниме батериите далеку од главоболките на секојдневието.

Топлите извори и лековитите својства на Мртвото море што се наоѓа само на неколку минути од хотелот го објаснуваат големиот интерес за овој СПА центар во Јордан.

Основната концепција на ова место се објаснува со два збора – релаксација и мир. Посетете го виртуелно Evason Ma’in Hot Springs & Six Senses Spa преку нашата галерија.

 

Back To Top