skip to Main Content

Едно лице рането во престрелка во скопска Гази Баба

Едно лице рането во престрелка во скопска Гази Баба
  • 04.10.2019

Едно лице е повредено во оружен инцидент што се случил поплaденeво на улицата „Ордан Чопела“ во Скопје.

Од МВР информираа дека повреденото лице е пренесено во Специјалната болница по хируршки болести „Св.Наум Охридски-Скопје“. Според првичните информации, лицето било застрелано со пиштол.

Полицијата работи на расчистување на случајот.

Back To Top