skip to Main Content

Евакуирани базени во Нови Сад, на терен итни служби

Евакуирани базени во Нови Сад, на терен итни служби
  • 31.07.2018

Посетители на отворени базени на новосадското Сајмиште евакуирани се денеска по 13 часот, јавија локални медиуми.

Причина за тој потег на полицијата е најверојатно проблеми со количината на хлор во базените.

На терен се полициски возила, пожарникари и амбулантни возила.

Back To Top