skip to Main Content

Доделени 20 електрични скутери од „Зелената наградна игра“

Доделени 20 електрични скутери од „Зелената наградна игра“
  • 14.03.2019

Дваесет електрични скутери додели денеска Охридска банка Сосиете Женерал од „Зелената наградна игра“, организирана во насока на подигнување на еко свеста, грижата за чиста средина и чист воздух.

Право на учество во оваа наградна игра имаа сите клиенти на Охридска банка Сосиете Женерал, иматели на дебитни и кредитни картички издадени од страна на Банката, со направени најмалку 10 трансакции со дебитна картичка и 5 трансакции со кредитна картичка.

Од Банката во соопштение наведуваат дека со доделување на вкупно 70 велосипеди на клиенти во 2018 година, 20 електрични скутери, како и изградба на вело-паркинзи, набавка на еко-возила, оплеменување на јавни површини,  во континуитет ја покажува својата грижа за животната средина и како општествено-одговорна компанија продолжува да делува во оваа насока, покажувајќи јасна визија кон одговорно делување.

Back To Top