skip to Main Content

Две деца пронајдени дехидрирани во автомобил во Аеродром

Две деца пронајдени дехидрирани во автомобил во Аеродром
  • 29.08.2019
Две деца на возраст од 7 и 4 години биле пронајдени во возило на булеварот Видео Смилевски – Бато во наслебата Аеродром.
Неофицијално, еден од очевидците на настанот го скршил стаклото за да ги извадат децата кои биле дехидрирани од повеќе часовното седење во автомобилот.
Back To Top