skip to Main Content

Во тунелот „1“ на патот Гевгелија – Скопје ќе се вози по една лента, со ограничена брзина

Во тунелот „1“ на патот Гевгелија – Скопје ќе се вози по една лента, со ограничена брзина
  • 17.10.2018

Со ограничена брзина на 40 километри на час и по една лента ќе се одвива вечерва од 23:00 до 00:00 часот сообраќајот во тунелот 1 – Демир Капија, на патниот правец Гевгелија – Скопје, соопшти АМСМ.

Причина за промена на сообраќајниот режим е санирањето дефект на дел од опремата во тунелот.

Back To Top