skip to Main Content

Во сабота скопскиот јавен градски превоз по неделен возен ред

Во сабота скопскиот јавен градски превоз по неделен возен ред
  • 06.09.2018

Автобусите на ЈСП Скопје и на приватните превозници в сабота на 8 Септември – Денот на независноста ќе сообраќаат по неделен возен ред.

Поради државниот празник, информираат од ЈСП, ќе работат само три билетарници.

– Дежурни со работно време од 7 до 19 часот ќе бидат билетарницитре на Зелен пазар и Транспортен центар, а од 7 до 13 часот ќе работи билетарницата во Ѓорче Петров, соопшти ЈСП.

Back To Top