skip to Main Content

ВОНРЕДНО БИОМЕТЕО: НАГЛОТО ЗАЛАДУВАЊЕ многу НЕГАТИВНО ќе влијае врз граѓаните

ВОНРЕДНО БИОМЕТЕО: НАГЛОТО ЗАЛАДУВАЊЕ многу НЕГАТИВНО ќе влијае врз граѓаните
  • 02.10.2019

Циклонот КАРМЕН која носи нагло залаадување на времето како и поинтензивни врнежи проследени со ветер и грмежи особено брз метеопатите многу лошо ќе се одрази.

Кај истите ќе растат условите за значителни здравствени проблеми однсоно болки во коските како и на местата од стариете рани, повремена нервоза, поспаност (кај некои и несоница), главоболка како и тежина на главата и телото.

Во ваква ситуација на ваквите граѓани ЗАДОЛЖИТЕЛНО ги советуваме доколку секако кај истите се појават значителни здравствени проблеми да се обратат кај својот лекар за совети и истите да ги почитуваат.

Инаку утре доцна попладне и навечер како и во петок локално ќе наврне позначително количество на воден талог (над 30 л/м2) а температурите ќе бележат тенденција на пад за повеќе од десет степени и иситите најсниски ќе бидат во петок кога максималните дневни ќе се искачуваат во интервалот од 13 до 20 степени.

Овие температури ќе навлезат во оние кој се под просекот за овој дел од годината.

За нови и подетални метео информации следете го официјалниот фејсбук профил на СЛАВЧО ПОПОСКИ

Back To Top