skip to Main Content

(Видео) Чаирчанец видел НЛО?

(Видео) Чаирчанец видел НЛО?
  • 01.10.2019

Вчера вечер околу 20 часот граѓанин од Чаир седејќи на балкон видел „мистериозен“ објект како се движи на небото. Во прв момент помислил дека е дрон, но добро гледајќи во него, открил дека тоа е нешто друго и започнал да снима.

Откако го снимил видеото, вели дека „мистериозниот“ објект се приближил кон неговиот стан и тогаш тој веднаш од страв избегал од балконот и влегол внатре.

Еве ја снимката пратена на Независен весник:

Back To Top