skip to Main Content

(Видео) Зошто мајмунот понекогаш е поинтелигентен од човекот?

(Видео) Зошто мајмунот понекогаш е поинтелигентен од човекот?
  • 02.10.2019

Мајмуните се едни од најпаметните животни, а сега се појави одличен видео кое го докажува тоа. На интернет кружи видео од генијален мајмун, кој најде одличен начин да скокне на висок ѕид.

Поточно, тој прво се качи на едно дрво, а потоа направи нешто многу паметно – се заниша за да отскокне подалеку.

Многумина беа воодушевени од неговиот трик.

Погледнете:

Back To Top