skip to Main Content

(Видео) Азијци со сатар бркаат маж во Лептокарија

(Видео) Азијци со сатар бркаат маж во Лептокарија
  • 17.07.2019

На социјалните мрежи се појави видео запис на кое се гледа како двајца Азијци, маж и жена, бркаат друг маж со сатар во ТЦ Лепокарија. На видеото се забележува дека мажот продолжува да бега, по што жената фрла кутија кон него, а потоа се вмешуваат случајни минувачи.

Засега е непозната причината за кавгата.

Back To Top