skip to Main Content

(Видео) Реемитување на првата епизода од „Македонски инсајдер“

(Видео) Реемитување на првата епизода од „Македонски инсајдер“
  • 20.02.2019

Реемитување на првата епизода од „Македонски инсајдер“. Четврток 21.02.2019, 21 часот на 1ТВ. Тимот на Македонскиот инсајдер ве охрабрува и ви ветува аргументирани досиеја. Фактите се оружјето на Македонскиот инсајдер.

Следете не!

Back To Top