skip to Main Content

Шоубиз, мода и спорт во Студио 1 од 2-ри април

  • 02.04.2018

Погледнете го последното издание на Студио1, посветено на модата, шоубизнисот и спортот со Сергеј Варошлија, Жарко Димоски, Наташа Мешковска и Лука Николовски, заедно со нивните гости.

Back To Top