skip to Main Content

Шекеринска вечерва во 19.15 гостинка во Студио 1 – разговор за амнестијата и бегството на Груевски

Шекеринска вечерва во 19.15 гостинка во Студио 1 – разговор за амнестијата и бегството на Груевски
  • 14.12.2018

Дали селективната амнестија е црвената линија за да се усвојат уставните амандмани или целта, деблокирање на евроатлантските интеграции, ги оправдува сите средства?

Кој е одговорен за бегството на Груевски?

Интервју со министерката за одбрана Радмила Шекеринска, вечерва во отвореното Студио 1 во 19.15 часот.

Back To Top