skip to Main Content

„Шабан бил 10 години во тајна врска со љубовницата“: Шокантни информации од српските новинари

„Шабан бил 10 години во тајна врска со љубовницата“: Шокантни информации од српските новинари
  • 01.05.2019

„Му родив дете на Шабан“, вака гласи изјавата на пејачката Ивона Неговановиќ, позната како Цуца која изминативе недели предизвика бура низ целиот Балкан.

Имено, медиумското влијание е целосно насочено кон Цуца, љубовницата на Шабан Шаулиќ откако таа на својот Инстаграм објави неколку фотографии со детето кое според нејзините изјави за некои српски весници вели дека е на кралот на народната музика.

Оваа страна од приказната беше главна тема изминативе неколку недели, се додека Цуца повторно не се огласи на својот Инстаграм профил демантирајќи ги сите информации што се шират за неа низ медиумите.

Дали е маркетиншки трик или ова дете е навистина на Шабан Шаулиќ, ќе дознаете повеќе од разговорот подолу со српскиот новинар на Телеграф.рс, Марко Пантиќ:

Back To Top