skip to Main Content

Фотографирање и многу забава: Сергеј-Манијата продолжува и следниот викенд (ВИДЕО)

Фотографирање и многу забава: Сергеј-Манијата продолжува и следниот викенд (ВИДЕО)
  • 19.11.2018

„Следниот викенд повторно се гледаме“, најави големо изненадување модниот критичар.

Понеделничкото издание на емисијата „Мода“, Сергеј Варошлија го посвети на своите обожаватели и на настанот кој тукушто измина овој викенд, со цел да ги покани на уште една дружба од 23.11 до 25.11 во трговскиот центар „Скопје Сити Мол“ на штандот на 1ТВ.

Сите детали ги дознавате во видеото подолу:

Back To Top