skip to Main Content

„Уште на трактор да се качат и ќе биде готово“: Сергеј ги испука сите балони (ВИДЕО)

„Уште на трактор да се качат и ќе биде готово“: Сергеј ги испука сите балони (ВИДЕО)
  • 03.11.2018

„Веројатно се за на слава, за на Ивкова тргнати, да пејат Нишка бања, ама стилизирани како за „Ноќ на вештерките“, како за на свадба, уште погачи им недостигаат“, се изнервира Сергеј Варошлија за македонските фолк пејачи.

Освен тоа, модниот критичар ја искритикува изјавата на Сузана Гавазова каде таа лаже дека нејзините сандали чинат 2000 евра, а на страната на светкиот бренд „Версаче“ кажува дека се 690 евра.

Погледнете:

 

Back To Top