skip to Main Content

Утре почнува „Македонски инсајдер“

Утре почнува „Македонски инсајдер“
  • 16.02.2019

Долго најавуваниот проект „Македонски инсајдер“ стартува утре со првото впечатливо екранизирано досие.

Следете го првото досие утре, на 17 февруари, во 22.00 часот.

Back To Top