skip to Main Content

Стартува контактната емисија „1 минута на 1ТВ“ со Христијан Баневски

Стартува контактната емисија „1 минута на 1ТВ“ со Христијан Баневски
  • 03.04.2018

Од утре вечер со почеток во 22 часот, на програмата на „1ТВ“ започнува контактната емисија „1 минута на 1ТВ“ со Христијан Баневски. 

Во емисијата гледачите ќе имаат можност да ги кажат своите ставови, забелешки, проблеми… Телевизијата ќе им отстапи време од 1 минута во етерот, а ќе можат да се вклучат во програмата преку телефонскиот број 02 305 5551

Напомена: во емисијата нема да бидат толерирани говорот на омраза и личните навреди.

Се гледаме утре вечер во 22 часот на „1ТВ“.

Back To Top