skip to Main Content

Стартува „Вечер со Тијана“ на 1ТВ

Стартува „Вечер со Тијана“ на 1ТВ
  • 07.04.2018

Во следните неколку епизоди на „Вечер со Тијана“ ќе имате прилика да го погледнете процесот на подготвување на емисијата. Детали зад камерите, многу шала и смеа. Ексклузивно на 1ТВ!

Back To Top