skip to Main Content

Српскиот зет призна: Јана Стојановска е бремена (ВИДЕО)

Српскиот зет призна: Јана Стојановска е бремена (ВИДЕО)
  • 01.05.2019

Македонската актерка Јана Стојановска која стана позната по улогите во многуте веќе докажани филмови, моментално е присутна во медиумите повеќе од било кога. Причината за тоа е веста која како бомба одекна по социјалните мрежи, а станува збор за нејзиниот љубовен статус каде таа лично го смени од слободна во верена.

Ексклузив дојде до нова информација за овој љубовен пар. Јана Стојановска е во блажена состојба и тоа веќе во четврти месец.

Погледнете го разговорот во видеото подолу:

Back To Top