skip to Main Content

Спортско шоу „Русија 2018“ со анализа на групата Б и многу награди за гледачите (Видео)

Спортско шоу „Русија 2018“ со анализа на групата Б и многу награди за гледачите (Видео)
  • 22.05.2018

Во втората емисија на специјализираното шоу за Мундијалот „Русија 2018“, гости беа фудбалерот Влатко Гроздановски и фудбалскиот тренер Славче Војнески.

Во спортското шоу погледнете ја анализата и прогнозата за групата Б каде што меѓусебно за двете места кои што водат во поматамошната фаза играт Мароко, Иран, Шпанија и Португалија.

Нашите гости сметаат дека токму ова е групата каде што ќе има едно од поголемите изненадувања.

Целата емисија исполнета со анализи, прогнози, коментари и награди за сите гледачи кои што ќе се јават погледнете ја во видеото.

Back To Top