skip to Main Content

Со трубачи и чочеци пуштен во употреба автопатот Демир Капија – Смоквица (ВИДЕО)

Со трубачи и чочеци пуштен во употреба автопатот Демир Капија – Смоквица (ВИДЕО)
  • 24.04.2018

Со плех музика, зурли и тапани, во тунел се славеше пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија – Смоквица. Можеби за некого на невообичаен начин, но кој добро ги познава луѓето од југоисточниот дел на Македонија (нивниот карактер и желбата за веселба и забава) сосема вообичаен, со трубачи и чочеци беше прославено заокружувањето на Коридорот 10.

Погледнете како изгледаше тоа:

Back To Top