skip to Main Content

„Со три жени дома се чувствувам како паша“: Ексклузивно интервју со Војин Четковиќ (ВИДЕО)

„Со три жени дома се чувствувам како паша“: Ексклузивно интервју со Војин Четковиќ  (ВИДЕО)
  • 15.05.2019

„Па замисли да ми е грда жената? Па тоа би било страшно“, низ мала шега зборувашe српскиот актер Војин Четковиќ за „Ексклузив“.

Имено, по повод одржувањето на претставата „Ноќ на боговите“ во Македонскиот народен театар во Скопје, нашиот тим ја искористи пригодата за да направи интервју со него и да ни раскаже детали за приватниот живот, но и како му оди на професионално поле по неговата неповторлива главна улога во легендарниот филм „Зона Замфирова“.

Погледнете:

Back To Top