skip to Main Content

Сиљановска: Најцрн последен ден од црната кампања кон мене

Сиљановска: Најцрн последен ден од црната кампања кон мене
  • 03.05.2019

Ми се чини дека последниот ден од кампањата беше доказ дека беше најцрн во црната кампања кон мене, морам да кажам. Тоа е само знак или доказ дека уште еднаш власта на заминување е најстрашна власт.

Очигледно дека во недостиг на аргументи, во недостиг на знаење, во недостиг на дигнитет и интегритет како во дебатните емисии така и на билбордите, така и во настапите кампањата беше најчесто ad hominem до колку не беше наместена.

Што очекувам? Мислам за настапите, ние одевме на отворени митинзи таму можеше секој да учествува, а власта посегна кон еден „специјален модел на водење на кампања“, која кандидатот се разбира беше заштитен.

Back To Top