skip to Main Content

Се распеја за сите пари: Зорица Брунцлик се јави кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

Се распеја за сите пари: Зорица Брунцлик се јави кај Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
  • 21.11.2018

„Драги гледачи, она љуби апликации“, емисијата „Мода“ хит на социјалните мрежи.

Краљица купатила, но во светски рамки. Модниот критичар Сергеј Варошлија даде модни совети зошто за некои јавни личности е тоа дозволено, а зошто за други не.

Погледнете го новото издание:

Back To Top