skip to Main Content

Семејното богатство на фолкерката Сани! (ВИДЕО)

Семејното богатство на фолкерката Сани! (ВИДЕО)
  • 12.06.2018

Мајчинството е експеримент за тоа колку долго може телото да функционира без сон и нега, напојувано од адреналин, кофеин и насмевката на бебето. Секоја една жена сонува еден ден да се оствари како мајка, можеби за прв пат, втор пат или трет пат. Но чувството секој еден пат на веќе оние кои го искусиле велат дека е нешто посебно.

По седум месеци откако на свет ја донесе ќеркичката Ева, со помош на медицинскиот тим на „Санте Плус“ позната фолкерка Сани, изгледа одлично. Малата Ева сигурна и најсреќна во прегратките на мама Сани, а во близина на тато Мартин и нејзината постара сестричка Викторија. Целосно внимание и одличен третман, вели Сани имала од медицискиот тим на „Санте Плус“, а нивните совети секогаш и се добредојдени. Сопругот и е целосна поддршка, знае да менува пелени но и да биде посветен сопруг и татко.

Убаво е чувството кога ќе станеш мајка, но за трето дете вели ќе почека. Постарата сестричка Викторија секогаш е во близина на мама за помош, но и грижа за малата Ева. За прошетките на Викторија и Ева задолжен е тато Мартин.Ако мислевте дека претседателот на една држава ја има најтешката работа во светот, тука ќе ве демантираме. Всушност мајката е таа која ја има најтешката, но воедно и задоволна работа. А самото мајчинство е најголема авантура за секоја новопечена мајка.

Back To Top