skip to Main Content

„Сакам да се заглавам во лифт со…“: Чомовски брутално искрено за „Ексклузив“ (ВИДЕО)

„Сакам да се заглавам во лифт со…“: Чомовски брутално искрено за „Ексклузив“ (ВИДЕО)
  • 23.11.2018

Ова сигурно не сте го знаеле.

Двигател на новинарската фела, највлијателниот и врвниот професионалец во својата област, како и човек кому најмногу публиката му верува, Александар Чомовски – Чуму застана пред камерата на „Ексклузив“ и одговори на провокативни прашања за себе во рубриката „Работи кои не сте ги знаеле“.

Погледнете:

Back To Top