„Рома Рок Скул“ – музика во Студио 1

Идејата за „Рома Рок Скул“ почнува да се разврзува од септември 2017 година, а целта е на многуте талентирани деца да им се најде соодветна средина и нивниот талент да се приближи до секое поле на музиката, вели основачот Неврус … Continue reading „Рома Рок Скул“ – музика во Студио 1