skip to Main Content

Реформите што му се потребни на судството – ексклузивно со министерката Десковска во „Правда и неправда“

Реформите што му се потребни на судството – ексклузивно со министерката Десковска во „Правда и неправда“
  • 25.12.2018

Министерството за правда е пред сериозен предизвик – дали ќе спроведе брзи и квалитетни реформи за правосудството, амнестијата, судскиот систем, разрешувањата на судиите, новата антикорупциска рамка…

Ексклузивен гостин на Гордана Дувњак во „Правда и неправда“ е министерката д-р Рената Треневска Десковска. Гледајте вечерва, во 21 часот.

Back To Top