skip to Main Content

Радмила Шекеринска во велигденското издание на „Лица“ во понеделник во 21 часот

Радмила Шекеринска во велигденското издание на „Лица“ во понеделник во 21 часот
  • 25.04.2019

Специјално велигденско издание на „Лица“. Гостин – Радмила Шекеринска. Со политичка кариера подолга од 20 години, Шекеринска била и на власт и во опозиција.

Како е да си жена политичар во Македонија? Кои се нејзините неостварени желби? Како се носи со поразите? Колку е суетна и дали е свесна за самата себеси во очите на гласачкото тело?

Шекеринска ќе одговара на прашања за личниот и приватен живот и за нештата кои ја менувале на патот кон нејзиниот клучен успех. „Лица“ во понеделник во 21 часот.

Back To Top