skip to Main Content

Примислав Димовски во „Лица“: Од боксерски ринг до рингот на улиците

Примислав Димовски во „Лица“: Од боксерски ринг до рингот на улиците
  • 14.04.2019

Во понеделник во „Лица“ ќе гледате – кој е Примислав Димовски, првиот човек на полициската единица „Алфи“?

Од боксерскиот ринг до рингот на улиците и справување со криминалот.

Дали успеа да ја прелее боксерската дисциплина во редовите на единицата која ја обвинуваа за бруталност?

За сите предизвици и искушенија што ги носи неговата функција, но и за Примислав Димовски приватно.

Гледајте „Лица“, понеделник, 21 часот.

Back To Top