skip to Main Content

Премиерот Зоран Заев вечерва ексклузивно во „Печат на неделата“

Премиерот Зоран Заев вечерва ексклузивно во „Печат на неделата“
  • 03.04.2019

Зоран Заев, растргнат помеѓу успесите во надворешната политика и потфрлањата на домашната сцена, ја води Република Северна Македонија во неизвесноста на реформските процеси и економско-политичката стабилност на земјата.

Политички капацитет, волја и знаење од Македонија да заокружи успешна приказна на Балканот.

Вечерва, премиерот на Република Северна Македонија, Зоран Заев, како ексклузивен гостин во „Печат на неделата“.

Back To Top