skip to Main Content

Првото бебе на 2018 година во отвореното Студио 1

Првото бебе на 2018 година во отвореното Студио 1
  • 31.12.2018

Во отвореното Студио 1 на скопскиот плоштад гостуваше семејството Радевски, заедно со нивното новороденче Теодора, првото бебе од 2018 година.

Back To Top