skip to Main Content

Почна војната помеѓу Гавазова и Велевска: Еве што ќе гледате денеска во „Ексклузив“ (ВИДЕО)

Почна војната помеѓу Гавазова и Велевска: Еве што ќе гледате денеска во „Ексклузив“ (ВИДЕО)
  • 29.10.2018

Сузана Гавазова, Елена Велевска, Дарио Панковски, „Фолк фест“ и уште многу други информации од шоу бизнисот.

Вечерва во 18:30 часот, бидете подготвени за новото издание на забавниот информатор „Ексклузив“ на 1ТВ.

Еве што ќе гледате денеска:

Back To Top