skip to Main Content

Подобро чесен крадец отколку нечесен лекар, политичар, професор, судија – „пинк пантерката“ Чирковиќ, гостин во „Лица“

Подобро чесен крадец отколку нечесен лекар, политичар, професор, судија – „пинк пантерката“ Чирковиќ, гостин во „Лица“
  • 20.05.2019

Оливера Чирковиќ, сега веќе мега популарната „пинк пантерка“ беше во Скопје и промовираше книга, а за книгата вели дека е протест против се што е лажно. За себе ќе каже дека е подобро да бидеш чесен крадец, отколку нечесен лекар, политичар, професор, судија.

Како ги организирала големите грабежи, како ги минувала затворските денови и како и успева да избега од затвор?

Оливера е жена која не се снаоѓа во нормалниот свет – упорна и премногу сигурна во самата себе.

Дали конечно завршила со својата кариера на криминалец.

На овие прашања и уште многу други теми, гостин во „Лица“ беше „пинк пантерката“ Оливера Чирковиќ.

Целиот разговор може да го погледнете во видеото:

Back To Top