skip to Main Content

Погледнете ја целата емисија „Вечер со Тијана“ со Дејан Миличевиќ (ВИДЕО)

Погледнете ја целата емисија „Вечер со Тијана“ со Дејан Миличевиќ (ВИДЕО)
  • 07.07.2018

Човекот заслужен за револуцијата во Македонија, Србија, Албанија, Бугарија што се однесува до музичките спотови, фотографии, стајлинг, фешн и се заедно, Дејан Миличевиќ гостин во „Вечер со Тијана“. Во емисијата Тијана го најави и како Дејан Миличевски, секако се пошегува поради неговото често гостување и соработки во нашата земја. Миличевиќ во емисијата зборуваше на македонски иако откри дека веќе десетина години не е во Македонија.

Во емсијата Миличевиќ откри дека има се помалку време за себе, бидејќи е посветен професионално веќе 27 години. Напоредно работи спотови, фотографија и мода. А во последно време повеќе време е посветен на модниот свет.

Во интервјуто Дејан Миличевиќ открива зошто ја напушти Македонија, почетоците на наша територија, запознавањто со Тијана Дапчевиќ, кој беше првиот видео запис кој го режисираше Миличевиќ во Македонија и за која македонска ѕвезда и уште многу други одговори кои ќе ги најдете подолу во видеото.

Back To Top