skip to Main Content

Пеење и смеење со Марија Шерифовиќ во „Вечер со Тијана“ – цела емисија (ВИДЕО)

Пеење и смеење со Марија Шерифовиќ во „Вечер со Тијана“ – цела емисија (ВИДЕО)
  • 05.05.2018

Добра музика, интересни приказни и смеење до солзи во првото издание на „Вечер со Тијана“ во кое гостуваше најпопуларната пејачка на овие простори, Марија Шерифовиќ.

За првпат Марија одговораше на прашања на кои досега ретко сме имале прилика да слушнеме да зборува. Зборуваше за својот приватен живот, за својата  кариера, а се разбира, публиката пред малите екрани ја почести и со неколку инзворедни интерпретации.

За сите оние што ја пропуштија првата емисија на „Вечер со Тијана“, истата е веќе објавена и на Јутјуб каналот на „1ТВ“.

Погледнете:

 

Back To Top